GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Türk Kadınlar Birliği İlkokulu

Türk Kadınlar Birliği İlkokulu

Adres
GENEYİK MAH. 113001 NOLU CAD. TÜRK KADINLAR BİRLİĞİ İLKOKULU BLOK NO 21 İÇ KAPI NO 1 ŞAHİNBEY / GAZİANTEP
Vizyon
Milli Eğitimin genel ve özel amaçları doğrultusunda, Okulumuz öğrencilerinin eğitim, bilim ve kültür ve sosyal etkinlik alanlarında adından söz ettirecek çalışmalara imza atmak. Bu alanlarda İlimiz genelinde ilk sıralara girmek.
Misyon
Okulumuza, mevzuatlarla verilen görevleri, çevremizdeki imkanları da en iyi şekilde kullanarak yerine getirmek. Öğrencilerimizi yetenekleri doğrultusunda eğitmek, Onlar hayata ve bir üst öğrenime hazırlamak. Okul-Öğrenci ve Veli işbirliğini geliştirerek , eğitimde kaliteyi arttırtmaktır
Başarılar
Okulumuz 2018 yılında Sahne Çocukların Tiyatro Gösterisi Yarışmasında Mansiyon ödülü almıştır. Okulumuz 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılında Şahinbey Belediyesi Okullar Arası Sıfır Atık Projesinde ilçe 4.sü olmuştur.
Lojman
1 - Kullanılabilir halde 1 lojmanı bulunmaktadır.
Ulaşım Büyükşehir Belediye otobüsleriyle sağlanmaktadır.
Mahalle (Köy)
Diğer Hususlar